Food & Health 2020

- Nordiske forbrukeres holdning til mat, klima og helse


Food&Health 2020

  • Koronakrisen
    Hvordan har Koronakrisen påvirket forbrukeratferd og holdninger til pris, økologi, helse, lokalprodusert mat og mer?
  • Mat og klima
    Hvordan ser forbrukerne på koblingen mellom mat og miljø? Hva er man selv villig til å gjøre for å være mer miljøvennlig når det gjelder mat? Rapporten belyser også synet på organiske alternativer, holdningen til plastemballasje og matavfall samt hvordan flexitarianere skiller seg ut fra andre forbrukere.
  • Matvarer og uro
    Hvor mange er opptatt av matingredienser og hva slags ingredienser er de bekymret for? Hva prøver forbrukere å unngå?
  • Helse og livsstil
    Hvordan ser forbrukerne på helse og velvære, og hva krever de for å begynne å spise og drikke mer sunt? Hva er sammenhengen mellom hverdagens stress og matlaging, og hva er de største barrierene? Rapporten belyser også netthandel og motivasjon til å handle online.

 

 

Bestil rapporten

Kontakt oss direkte til din kontaktperson på oss eller ring vårt kontor på +47 224 232 00. Du kan også bruke skjemaet for å vite mer og bestille.

Kontakt oss

Kontakt oss