Food & Health 2019

- Nordiske forbrukeres holdning til mat, klima og helse


Food&Health 2019

  • MATVARER OG URO
    Hva tenker forbrukerne om mat og den negative effekten på klima og miljø? Hvilke tiltak er de villige til å ta for å spise og drikke mer miljøvennlig? Hva er syn på organiske alternativer og hva er de vanligste årsakene til å velge økologi? Hvordan skiller flexitarianer seg fra andre forbrukere og hva er holdningen til plastemballasje og antibiotika.
  • MAT OG KLIMA
    Hvordan ser forbrukerne på koblingen mellom mat og miljøspørsmål? Hva er man selv villig til å gjøre for å være mer miljøvennlig når det gjelder mat?
  • MAT, LIVSSTIL OG FRAMTID
    Hva er oppfatningen av nye fenomener i matproduksjon og alternative proteinkilder? Hvilke holdninger har forbrukere en tjeneste som matlevering?
  • TILLIT
    Hvilke aktører som er involvert i mat og helse, stoler forbrukerne på?

Bestil rapporten

Kontakt oss direkte til din kontaktperson på oss eller ring vårt kontor på +47 224 232 00. Du kan også bruke skjemaet for å vite mer og bestille.

Kontakt oss

 

Kontakt oss