Regler for nettforumet


Disse reglene forteller hva vi anser som akseptabelt og uakseptabelt innhold. Kommentarer fra leserne som ikke følger disse reglene, kan bli slettet av våre moderatorer.

Meninger

Vi vil gjerne høre meningene dine og ønsker at våre lesere skal få flere syn på en sak. Det er enkelte emner som vekker stor entusiasme og deltakerlyst, og vi oppmuntrer bidragsyterne til å finne måter å dele sine synspukter på ved hjelp av klokskap og humor. Tenk på hvordan andre kan tolke kommentarene dine.

Språk

Vær høflig. Ikke fornærm andre, og ikke bruk stygt eller truende språk mot de som skriver, og heller ikke mot andre kommentarer på dette nettstedet. Grove eller stygge banneord aksepteres ikke. Det er bare bidrag på norsk og engelsk som kan aksepteres.

Relevanse

Hold deg til temaet, og ikke mist tråden. Hvis du legger ut noe som er irrelevant for det opprinnelige temaet, kan det bli fjernet for at diskusjonen ikke skal skli ut.

Ingen reklame

Ikke bruk kommentarsidene til å reklamere for produkter eller tjenester, til å drive kampanjer eller skaffe sponsorer. Ikke legg ut lenker til andre nettsteder.

Mobbing og krenkelser

Vi kommer ikke til å tolerere kommentarer som krenker rase, kjønn, seksuell legning, religion eller gir uttrykk for hat mot bestemte grupper.

Meld fra om upassende innlegg

Hvis du synes at en kommentar bryter reglene til nettforumet, er det fint hvis du sier fra til våre moderatorer ved å flagge kommentaren for gjennomgang. Det er bare alvorlige klager som skal flagges, ikke fordi du er uenig i et synspunkt.

Ærekrenkelse

Vi kommer til å fjerne alt innhold som kan gi oss juridiske problemer, for eksempel potensielt ærekrenkende eller injurierende innlegg, eller materiale som kan være brudd på opphavsretten. Ikke kom med feilaktige eller villedende kommentarer.

Personvern

Vis respekt for andre menneskers privatliv. Ikke legg ut kontaktopplysninger om deg selv eller andre (telefonnummer eller e-postadresser) i denne åpne kommentardelen, der dette er tilgjengelig for allmennheten.